Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

BBL

Seesing Personeel biedt ook de mogelijkheid om diverse BBL-opleidingen volgen. Dat doen we in samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg; een beroepsopleiding waarbij werken en leren worden gecombineerd. Je werkt dan als leerling-werknemer vier dagen per week bij onze opdrachtgever en gaat over het algemeen één dag per week naar school. Wil jij ook graag aan het werk en dus geld verdienen, maar tegelijkertijd nog een diploma behalen? Dan is een BBL-traject wellicht iets voor jou. Lees hieronder meer over de verschillende BBL-trajecten die je via Seesing Personeel kunt volgen. 

Zij-instroomopleiding tot chauffeur

Is het altijd al jouw droom geweest om vrachtwagenchauffeur te worden, maar is het er - om wat voor reden dan ook - nooit van gekomen? Dan bieden wij je de kans om je droom alsnog na te jagen. Samen met diverse transportbedrijven uit de Achterhoek hebben wij een volledige zij-instroomopleiding opgezet. Je wordt hierin opgeleid tot volleerd chauffeur. Wil je weten hoe dit in z’n werk gaat en of het iets voor jou is? Bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=SD-PXzc-4ZE&feature=youtu.be

BBL-traject Leerling chauffeur, niveau 2
Seesing Personeel is veruit het grootste uitzendbureau in de Achterhoek op het gebied van transport. Dit zorgt ervoor dat wij diverse opleidingsplekken bij erkende transportbedrijven hebben voor chauffeurs in opleiding. Je dient minimaal 16 jaar oud te zijn en gemotiveerd om een 2-jarig BBL-traject positief af te ronden.

Wij bieden het volgende:

 • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding bij één van onze klanten;
 • Een volledige opleiding, inclusief alle rijbewijzen, chauffeursdiploma en ADR;
 • Salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Volop carrièremogelijkheden via Seesing Personeel door onze grote klantenkring;
 • Naast je salaris betalen wij tevens al je studiekosten (o.a. lesgeld, boekengeld, heftruckcursus, BHV, examenkosten CCV, rijbewijs C en CE).

ADR en Code 95
Wie eenmaal beroepschauffeur is, wil dat natuurlijk graag blijven. Je bent dan verplicht om elke 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Via een CCV-gecertificeerd opleidingsbedrijf, dat o.a. praktijk- en veiligheidsopleidingen in het pakket heeft, bieden wij de volgende opleidingen aan:

 • ADR-certificaat: vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg;
 • Code 95: verhoging vakbekwaamheid.

BBL-opleiding Logistiek medewerker

Ben je nog te jong om de BBL-opleiding tot chauffeur te gaan volgen, of wil je liever aan de slag in een magazijn? Dan kunnen wij jou ook opleiden tot Logistiek medewerker. Ook voor deze 1-jarige BBL-opleiding hebben we diverse mooie werkplekken beschikbaar en wordt je goed begeleid door zowel onze opdrachtgever als onze eigen opleidingscoördinator, Caron Porskamp.

BBL-opleiding Planner Wegtransport

De BBL-traject om Planner Wegstransport te worden betreft een 2-jarige opleiding waarbij je één dag in de week naar school gaat en vier dagen werkzaam bent bij een transportbedrijf. De opleiding is concreet, helder en praktijkgericht, zodat je de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk kunt brengen. Bekijk de brochure voor de BBL-opleiding Planner wegtransport.

Logistiek

Seesing Personeel heeft veel opdrachtgevers in de logistieke branche. Wij hebben dan ook veel vacatures voor werkzaamheden op het gebied van opslag, overslag, magazijn, loods etc. In veel gevallen is daarvoor een heftruck- en/of reachtruckcertificaat vereist. Dit is een aantoonbaar bewijs van rij-bekwaamheid en het correct en op een verantwoordelijke manier bedienen van de machines. Heb je interesse in een dergelijke functie, dan kunnen wij je helpen het passende certificaat te behalen.

Techniek

Ook m.b.t. werk in de techniek is Seesing Personeel één van de specialisten in de regio. In navolging van onze succesvolle opleidingstrajecten in het transport, bieden wij ook BBL-opleidingsplekken in de techniek. Denk hierbij aan mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en metaalbewerking. Hierin kunnen wij je het volgende bieden:

 • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding bij één van onze klanten;
 • Een volledige opleiding op MBO-niveau;
 • Salaris op basis van het wettelijk minimumloon;
 • Volop carrièremogelijkheden via Seesing Personeel door onze grote klantenkring;
 • Naast je salaris betalen wij ook al je studiekosten (o.a. les- en boekengeld).

Bouw / Industrie

Om onze bouwmensen zo goed mogelijk te faciliteren bij het opdoen van de benodigde praktijkkennis, heeft Seesing Personeel een nauwe samenwerking met Bouwmensen Gelderland Oost. We bieden onder meer cursussen op het gebied van timmeren (bouw en fabriek), metselen, voegen, stuken, tegelzetten, houtbewerking en montage. In overleg biedt Bouwmensen hiervoor mogelijkheden die zijn toegespitst op de basiskennis van onze flexkracht en de wensen van onze opdrachtgever.

Daarnaast bieden we tegenwoordig ook een korte, praktijkgerichte cursus metselen of tegelen voor mensen die handig zijn, maar niet meer een volledige BBL-opleiding in de bouw willen volgen. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

VCA

Seesing Personeel is VCU-gecertificeerd en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Indien vereist vanuit de opdrachtgever kunnen flexkrachten via ons de basisveiligheid VCA-opleiding volgen en het benodigde veiligheidsdiploma behalen. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de BBL-trajecten die je via Seesing Personeel kunt volgen? Neem dan gerust contact met ons op via 0544 – 35 37 39. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jou.