Assistent Planner

Seesing Personeel logistiek
Winterswijk
40 uur
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Houd jij er van om snel te schakelen? Ben je oplossingsgericht en communicatief vaardig? Geeft het jou energie om onze chauffeurs en vrachtwagens zo goed mogelijk in te zetten? Dan is dit jouw kans!

Met een kop koffie in de hand start je s ’morgens je werkzaamheden op. Je collega van order entry heeft al opdrachten klaar gezet om in te plannen. Snel ga je aan de slag om deze te beoordelen en een goede planning te maken, waarbij je de balans zoekt tussen de commerciële en praktische zaken. Tussentijds verstrek je aanvullende ritinformatie aan de chauffeurs en heb je nog contact met een klant over een lading. Om half 3 komt er een aanvraag binnen om een zending in Antwerpen op te halen en deze voor de volgende ochtend om 06.00 uur in Oost – Duitsland te hebben staan. Samen met je collega planner voor uitgaande ritten weet je dit gepland te krijgen. Wat een adrenalinekick geeft dit. De glimlach bij de chauffeur en de klant; daar doe je het voor!

Wat is vereist?

Persoonlijkheid is belangrijker dan ervaring voor deze functie. Om een goede aansluiting te vinden, is het volgende belangrijk:

• Leergierig

• Stressbestendig

• Klant en oplossingsgericht

• Communicatief vaardig

• Flexibiliteit

• Affiniteit met de transportbranche


Wij bieden:

• Een afwisselende functie in voornamelijk dagdienst

• Begeleiding door een ervaren collega

• Doorgroeimogelijkheden naar een plannersfunctie

• Een passend salaris conform opleiding en ervaring


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via de solliciteer button onderaan deze pagina!

Waar werk je?

Binnen onze opdrachtgever binden ruim 1300 gemotiveerde medewerkers volop uitdaging in een markt die voortdurend in beweging is. Onze opdrachtgever biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van geconditioneerde levensmiddelen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en servicen van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet. Vanuit onze diverse vestigingen houden we de logistieke processen van onze klanten voortdurend onder controle.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp