Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Assemblagemedewerker

Seesing Personeel techniek
Doetinchem
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Denk eens aan een pit crew in de Formule 1… Ieder lid van de crew levert een onmisbare bijdrage aan het geheel en is bereid om alles te geven voor het behalen van het ultieme resultaat. Beschik jij ook over deze topsportmentaliteit en haal jij iedere dag het beste uit jezelf? Lees dan snel verder want dan hebben wij een unieke kans voor jou beschikbaar! Wij bieden jou de mogelijkheid onderdeel te zijn van een sterk groeiend bedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem.


MENTALITEIT ~ manier van denken en doen


In Doetinchem worden iedere dag de bijzondere en zelfgemaakte producten van het bedrijf, ingepakt en verzonden naar alle uithoeken van de wereld. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een handige collega voor het assembleren van de producten. Ook andere werkzaamheden zoals het laden en lossen van vrachtwagens kan tot de werkzaamheden behoren. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Bij wederzijdse tevredenheid heb je uitzicht op een vast dienstverband.


PASSIE ~ groot verlangen of grote liefde


Jij weet als geen ander dat succesvol zijn, staat of valt met de inzet die jij toont. Om die reden doe jij jouw uiterste best jezelf iedere dag te verbeteren. Jij hebt twee rechterhanden en weet hoe gereedschap gebruikt moet worden. Daarnaast kun jij zonder problemen uit de voeten met een (technische) handleiding. Alles zet jij in het werk om een goed product af te leveren en te zorgen dat het eindproduct zonder beschadigingen of mankementen bij de klant aankomt.


TEAM ~ een ploeg van bij elkaar horende spelers


Vanaf het eerste moment ben jij volwaardig onderdeel van het team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en maakt iedere dag het verschil. Nauwkeurigheid en discipline zijn eigenschappen die jou kenmerken. Ook ben jij de Engelse taal machtig en ben je flexibel.


Interesse in deze vacature of wil je meer weten? Reageer dan snel of bel met Thom via 0544-353739.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp