Applicatiebeheerder ERP

Seesing Personeel financieel commercieel
Aalten
40 uur
Financieel & commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Organisatie
Kaemingk is een verrassend internationaal bedrijf met als passie alle continenten afreizen om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. De IT speelt een hoofdrol in de bedrijfsvoering en Kaemingk heeft daarbij de ambitie om voorop te lopen. Deze professionele organisatie biedt jou dus volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied!

Functie
In de functie van applicatiebeheerder ERP ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het ERP systeem en gerelateerde applicaties. Het ERP systeem, Oracle JD Edwards, staat aan de basis van een complex landschap met gevarieerde applicaties die zowel On-Premise als in de Cloud opereren. Je bent de spil tussen de gebruikers en de consultants en hebt een leidende rol in de uitvoering van de juiste verbeteringen en gefaseerde her-implementatie (nieuwe functionaliteiten) van het ERP systeem. Daarnaast draag je zorg voor de integratie aspecten vanuit het ERP naar andere belangrijke systemen, zoals CRM (Dynamics 365) en PIM (Informatica).

Team
Binnen het zelfsturend applicatieteam, bestaande uit 5 collega’s, wordt hard gewerkt en liggen er veel – vakinhoudelijke - uitdagingen voor je klaar. Gezien de digitale uitdagingen waar Kaemingk voor staat, zijn de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden binnen de IT enorm. Persoonlijke ambitie wordt krachtig ondersteund door Kaemingk met trainingen, coaching en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de ruimte om je 100% te focussen op jouw expertise en trajecten van a tot z te begeleiden. De bedrijfscultuur? No-nonsense en praktisch. Resultaat telt maar vooral ook respect voor elkaar en een goede informele sfeer.

Wat is vereist?

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minstens 4 jaar ervaring als applicatiebeheer van complexe applicaties (Microsoft Dynamics AX, Navision, Infor Baan, SAP);
  • Ervaring met Oracle JD Edwards is een pré;
  • In staat proces- en projectmatig te kunnen werken;
  • Continu op zoek naar verbeteringen, zowel in je werk als bij jezelf;
  • Analytisch, zelfstandig en communicatief vaardig.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling. Je treedt direct in dienst bij Kaemingk. 

Sluit deze vacature aan bij jouw wensen? Reageer dan snel! 


Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp